ONZE DIENSTEN

AUTO'S

Schoonmaken van de velgen

Voor de reiniging

Schoonmaken van de velgen

Na de reiniging

Velgen stoomreiniging

Verbluffend resultaat

Stoomreiniging voor uw auto Fast Clean Service is dé specialist in stoomreiniging van auto’s. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Efficiënt en duurzaam Met stoomreiniging wordt uw auto op een efficiënte en duurzame manier gereinigd. Per schoonmaakbeurt verbruiken we slechts 3 liter drinkwater. Bovendien haalt onze stoomreiniger een temperatuur tot wel 180°C, waardoor bacteriën en hardnekkig vuil geen kans maken. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken worden schoongemaakt. Zoals uw velgen en bumper. Bacteriën worden gedood en nare luchtjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Verbluffend resultaat Stoomreiniging is niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook nog eens milieubewust. En het resultaat mag er wezen. Uw auto is weer als nieuw.

Extra glans met waxen

Om de glans van uw auto te behouden, bieden wij een pakket met extra waxlaag aan. Zo geniet u nog langer van uw schone bolide.

Frisse geur met geurbehandeling

Na de stoomreiniging en het waxen, kunnen we uw auto voorzien van een speciale geurbehandeling. Zo ruikt uw auto weer heerlijk fris.

Laat uw auto weer stralen met de stoomreiniging van Fast Clean Service.

Lak Polijsten & Verzegelen - Fast Clean Service

Heeft uw auto last van krassen, vliegroest of een doffe kleur? Wilt u de lak van uw voertuig een nieuwe boost geven? Bij Fast Clean Service bent u aan het juiste adres voor professioneel lak polijsten en lakverzegeling voor uw voertuig.

Met ons polijstpakket wordt het exterieur van uw voertuig vakkundig tot in de details gepolijst. Onze vakmensen polijsten uw auto en zetten deze in de pro-wax. Ook de velgen worden gereinigd en de banden behandeld. Met de extra wax bescherming is uw auto extra beschermd tegen vuil.

Daarnaast bieden wij ook een lakverzegeling aan, waardoor uw lak volledig beschermd is tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Hierdoor blijft de glans langer behouden en heeft u 3 jaar glansgarantie bij de lakverzegeling.

Geef uw auto weer een nieuwe uitstraling en maak snel en eenvoudig een afspraak via onze online agenda. Uw auto zal weer stralen alsof hij net uit de showroom komt!

Met het polijst pakket van FCS wordt het exterieur van uw voertuig vakkundig tot in de details gepolijst

Hoge kwaliteit glas coating behandelingen voor uw auto bij Fast Clean Service!

Onze glas coatings bieden lakbescherming tot wel 5 jaar en zorgen ervoor dat uw auto langer schoon blijft. Met minder vaak wassen en minder vuil dat aan uw auto hecht, bespaart u niet alleen tijd maar ook geld op reinigingsmiddelen. Bovendien maakt onze glas coating uw auto krasbestendig en geeft deze een prachtige glans. Onze coatings zijn duurzaam, waterafstotend en bewezen effectief. Kies voor de beste bescherming voor uw auto en maak snel een afspraak via onze website.

Glascoating, keramische coating

Lakverzegeling en WaxGuard

Bescherming en glans voor uw auto

Wilt u langdurige glans en bescherming voor uw auto? Fast Clean Service biedt diverse lakverzegelingen, waaronder WaxGuard. Met deze behandelingen blijft de glans langer behouden en hecht vuil minder snel aan de lak.

WaxGuard biedt maar liefst 3 jaar glansgarantie en beschermt uw auto tegen vuil en weersinvloeden. Het resultaat is een diepere glans en duurzame beschermlaag. Voor optimale bescherming is regelmatig onderhoud met de juiste conditioner van groot belang.

Naast WaxGuard bieden we ook glas coating als extra optie. Hiermee krijgt uw auto de ultieme glans en behoudt deze tot wel 5 jaar en langer. Kies voor de lakverzegeling van Fast Clean Service en geniet langer van de showroom glans van uw auto. Maak gemakkelijk een afspraak via onze website.

Lakverzegeling

Stoomreiniging voor een fris interieur

Stoomreiniging voor een fris interieur

Vieze geuren, schimmel, en dierenharen zijn verleden tijd met stoomreiniging van Fast Clean Service. Onze duurzame en efficiënte methode bestrijdt bacteriën en verwijdert vlekken en nare geuren uit bekleding.

Efficiënt en grondig Met stoomreiniging worden zelfs de kleinste hoekjes bereikt en gedesinfecteerd. De stoom bereikt temperaturen tot 180°C, wat zorgt voor een neutralisatie van geuren en een hygiënische reiniging. Na de behandeling is uw interieur meteen weer in gebruik te nemen.

Eenvoudig en snel Het reinigen van stoffen en lederen interieurs is met stoomreiniging eenvoudig en snel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van vloermatten, dorpels en deurstijlen, dashboard, middenconsole, stoelbekleding en kofferbak.

Uw auto, ons visitekaartje Bij Fast Clean Service staat uw schone auto centraal. Onze stoomreiniging zorgt voor een fris interieur en laat uw auto weer stralen.

diepte reiniging stoomreiniging interieur antibacterieel reiniging behandeld door fast clean service op locatie
diepte reiniging stoomreiniging interieur antibacterieel reiniging behandeld door fast clean service op locatie
Auto interieur reiniging
Auto interieur reiniging
Vloermatten schoonmaken

VLOERMATTEN

De vloermatten in een voertuig staan het meest in contact met vuil en bacteriën. Stoom is daarvoor de meest effectieve vorm van reiniging: Zelfs de meest hardnekkige vieze plekken worden verwijderd en bacteriën worden gedood. Uw vloermatten zien er na de behandeling weer brandschoon uit!

Dorpel schoonmaken

DORPELS

Waar traditionele wasstraten ophouden, gaat het stomen door. De dorpels en deurstijlen van een voertuig zijn altijd lastig schoon te maken. De stoomreiniger bereikt uitstekend moeilijk bereikbare plaatsen. Als u instapt, heeft u datzelfde frisse gevoel als toen u de auto aangeschafte!

Dashboard schoonmaken

DASHBOARD

Uw dashboard kan ontzettend vies en stoffig zijn. In de console, waar u misschien ook uw koffiebeker plaatst, blijft bij regulier schoonmaken vaak stof achter. Met stoomreinigen worden de kleinste plekjes bereikt en bacteriën gedood. Uw riemen vettig en vies? Met stoomreinigen worden deze weer glanzend schoon. Zonder de vieze luchtjes.

Stoelbekleding schoonmaken

STOELBEKLEDING

Stoelbekleding, leder of stof? Plakkerige etensresten, modder, vuil en viezigheid worden met stoomreinigen professioneel verwijderd. Door handmatig op 180 °C te stomen, komen we bij de kleinste hoekjes en gaten van uw voertuig. Vuil wordt vakkundig verwijderd en bacteriën gedood. Hierdoor worden ook geuren geneutraliseerd. Uw auto ziet er ook van binnen weer piekfijn uit en ruikt heerlijk fris!

Kofferbak schoonmaken

KOFFERBAK

Uw kofferbak heeft soms heel wat te verduren. Boodschappen, huisdieren vervoeren, tuinspullen en vele andere zaken. Met stoomreinigen worden vuilresten, haren en geuren op vakkundige wijze verwijderd en bacteriën gedood. Ook uw kofferbak is geheel gereinigd en ontdaan van alle vieze resten, haren en vieze luchtjes na onze professionele stoombehandeling. Uw kofferbak is weer heerlijk schoon en ruikt fris.

SNELLE TOPCLEANSERVICE OP IEDER GEWENSTE LOCATIE

Wij zijn gespecialiseerd in stoomreiniging